Norsk Pelsullgarn

Norsk Pelsull er et spennende garn spunnet av ull fra norsk pelssau. Norsk pelssau er en blanding av norsk blå og grå spælsau og svensk gotlandsfår. Ullen er glansfull og mohairlignende. Garnet får en spesiell glans, det er blankt og mykt. Plaggene som strikkes av Norsk Pelsull blir varme, myke, blanke og lette.

Norsk Pelsull er et fantastisk ullgarn som har et stort bruksområde, både til baby, barn og voksen. Garnet egner seg til alt fra barnegensere, gensere til voksne, sjal, luer og varme pledd. Hillesvåg Ullvarefabrikk har fått den beste kvaliteten av Norsk Pelsull til å spinne garn av. Norsk pelssau blir også brukt til produksjon av pelsskinn.

 

I plagg med partier i både glattstrikk og mønsterstrikk, bør partiene med glattstrikk strikkes på et halvt pinnenummer mindre for å få jevn bredde på plagget. Garnet bør nøstes løst opp for å beholde garnet luftig og spenstig.

 

Ring oss på telefon 56 35 78 00 om du lurer på noe om garn, ull, strikking, hekling, toving, vi hjelper deg også med forsendelser.

For å hande Norsk pelsull garn raskt og enkelt, besøk vår nettbutikk ull.no

 

 

Aktuelt fra nettbutikken
 • Nyheter

  Les mer om våre inspirerende nyheter, nye oppskrifter og garnpakker på www.ull.no

 • Garn

  Se vårt store utvalg av ulike typer Hifa-garn i nettbutikken - www.ull.no

 • Ull

  Ull i flotte farger og variasjoner finner du i nettbutikken www.ull.no

 • Oppskrifter

  Du finner et stort utvalg av strikke- og hekleoppskrifter i vår nettbutikk www.ull.no